Zion
Zion Clothing är ett företag baserat i Örebro. Deras streetwarinspirerade kläder är influerade av grundarnas influenser från sport, musik, kärlek och lika rättigheter. Alla kläder är av ekologisk bomull och produceras i Turkiet i en fabrik där de anställda har en bra arbetsmiljö. Zions inställning är att går det att producera kläder utan att skada miljön så är det så är det den självklara vägen att gå. Kläderna har en snygg finish med både hög tygkvalitet och snyggt sydda.
Zion stödjer ett projekt som hjälper till med återinplanteringen av mpingoträdet. Mpingoträdet växer bland annat i Tanzani men har blivit utsatt för överexploatering och håller på att utrotas. Att plantera träd hjälper till att hålla jordens temperatur nere, förebygga erosion, stabilisera vädret m.m. Att Mpingoträdet ligger varmt om hjärtat för Zion beror dessutom på att trädet har en struktur och hållbarhet som gör det utmärkt att göra instrument av.
Det här märket har för tillfället inte några produkter.
Betalsätt:

  • Förskottsbetalning


  • Klarna Faktura 14 dagar (0kr!)
Ingen Fakturaavgift på Klarnas Fakturor

  • Frakt 45kr
  • Fraktfritt på ordrar över 500kr
  • Leverans inom en vecka

Köpvillkor

LÄNKTIPS
EcoOutlets ekologiska kläder kommer från bland andra: Camilla Norrback, Dem Collective, Braintree, Righteous Fashion, Zion, Gossypium, CO Berge, Dandelion Sportswear, Eco Nord, Oria, Erica Laurell.